2860 9988 eller BOOK ONLINE NU! 

Asbovej 52, 6600 Vejen & Fogtmanns Plads 9, 1. 6800 Varde

Search Our Site

Hanne Thuesen

Jeg har i mange år gået med drømmen om at blive selvstændig. Jeg er FDZ Zoneterapeut uddannet, og har ligeledes taget kurser i effektiv smertelindring, samt kranio sakral terapi.

Jeg har været sygeplejerske i 17 år og altid været glad for det. Som sygeplejerske har jeg erfaring indenfor, medicinsk afsnit, skadestuen og operationsgangen. Jeg har ofte erfaret hvordan man ikke har fokus på det hele menneske i sygehusvæsenet, men tit symptombehandler.

I min klinik vil jeg tage udgangspunkt i det hele menneske. Jeg mener at mange af vores ubalancer i kroppen oftest opstår pga. Stress, forkert kost og livsstil. Gennem vejledning og behandling vil der være fokus på ”det hele menneske”, således at der genoprettes en balance i kroppen.

Jeg har tavshedspligt om alt, hvad jeg får kendskab til i forbindelse med din behandling

Du vil ligge på briksen med tøj på til alle behandlingerne.

I foråret 2014 stiftede jeg bekendtskab med Forever Living Products. I første omgang var det cremen til de tørre hænder jeg afprøvede pga mit job som sygeplejerske på en operationsafdeling. Idag ved jeg ikke, hvordan jeg har kunnet leve uden, i min klinik anvender jeg varmecremen flittigt, i vort hjem er der aloe vera i alt fra shampoo til rengøringsmiddel. Er du/ I nysgerrige omkring produkter og/eller forretnings muligheden, kommer jeg gerne ud eller vær med, når jeg afholder aftener nede i klinikken

 

 

 
Klinikken Fysisk Velvære

 

Klinikken (Vejen)

Klinikken (Varde)